Personal Training - Amsterdam

Personal training biedt talloze voordelen voor mensen die aan hun fitness/gezondheidsdoelen willen werken. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van personal training:

Persoonlijke aandacht: Met een personal trainer krijg je één-op-één aandacht en begeleiding. Ik kan me volledig richten op jouw individuele behoeften, doelen, sterke punten en zwakke punten. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak en maximaliseert je kansen op succes.

Op maat gemaakte training: Ik zal een trainingsprogramma opstellen dat specifiek is afgestemd op jouw doelen, fitheidsniveau en lichaamstype. Hierdoor kan ik rekening houden met eventuele beperkingen, blessures of gezondheidsproblemen die je hebt. Hierdoor krijg je een effectieve en veilige training die op jou is afgestemd.

Motivatie en verantwoordelijkheid: Ik zal fungeren als een bron van constante motivatie en verantwoordelijkheid. ik houd je gemotiveerd om door te gaan, zelfs op dagen dat je geen zin hebt om te trainen. Daarnaast zorg ik ervoor dat je jezelf uitdaagt en je doelen blijft nastreven.

Correcte techniek en veiligheid: Ik zal je helpen om de juiste techniek te gebruiken bij het uitvoeren van oefeningen. ik zorg dat je de oefeningen correct en veilig uitvoert, waardoor het risico op blessures wordt verminderd. Door de juiste techniek te gebruiken, maximaliseer je ook de effectiviteit van je training.

Variatie en progressie: In je trainingen zorg ik voor variatie in oefeningen om verveling te voorkomen en de resultaten te maximaliseren. Regelmatig doe je nieuwe oefeningen en om je uit te dagen en je training interessant te houden. Bovendien help ik je bij het bijhouden van je vooruitgang en stel ik regelmatig nieuwe doelen om je te blijven uitdagen.

Efficiëntie: We gaan je trainingstijd zo efficiënt mogelijk benutten. Ik kies effectieve oefeningen en pas efficiënte trainingsmethoden toe, zodat je het meeste uit elke trainingssessie kunt halen. Dit is vooral handig als je een drukke levensstijl hebt en beperkte tijd hebt om te trainen. Ik raad aan om minimaal 2x in de week te sporten. Waarom? Je lichaam heeft herstel nodig om sterker te worden. Op het hoogtepunt van je herstel (na 3/4 dagen) heeft je lichaam een nieuwe trainingsprikkel nodig om sterker te worden. Dit heet supercompensatie.

Aanvullende coaching: Naast het geven van training geef ik ook advies geven over voeding, levensstijl en algemene gezondheid. Ik ondersteun je bij het maken van gezonde keuzes buiten de sportschool. Deze holistische benadering draagt bij aan het bereiken van een gezonde levensstijl voor de rest van je leven.

Kortom, personal training biedt gepersonaliseerde aandacht, motivatie, veiligheid en efficiëntie, waardoor je jouw fitnessdoelen effectiever kunt bereiken. Het hebben van een personal trainer is een waardevolle investering in je gezondheid.

Heb ik je overtuigd? Neem contact op voor een vrijblijvende proeftraining. Ik geef Personal Training in de gym van Workout Amsterdam (A'dam-Oost) op fietsafstand vanaf Diemen, IJburg, Watergraafsmeer enz.  Of buiten op een plein, in een park of bij je thuis. 

Prijs: Outdoor Personal Training €70,00
Prijs: indoor Personal Training €80,00